Logo hier invoegen

Digitaliseren VHS Videobanden enz.

VHS-videobanden, VHS-C, Hi-8, Video-8 en Digital-8 bandjes


Kosten: € 0,10 per minuut + € 2,50 per DVD

• U heeft nog een (groot) aantal VHS videobanden en bandjes liggen maar U heeft de videorecorder al vervangen door een DVD/Blue ray speler.
• Uw Videobanden worden ouder en de emulsielaag droogt uit, met als gevolg verslechtering van de kwaliteit, kans op breuken enz..
• Uw Videobanden worden ouder en de verschillende laagjes in de emulsie laag vloeien in de loop der jaren ineen, met als gevolg een vlekkerig beeld.

Uw VHS Videobanden zijn het waard om gedigitaliseerd te worden en overgezet te worden op DVD. Op deze manier blijft het beeld dat op Uw videobanden staat op DVD weer bewaard voor langere tijd en voorkomt U dat beelden uit het door U vastgelegde verleden verloren gaan.

Op één DVD (4.7 GB) past ongeveer 2 uur video. Indien U een band heeft waarvan het bespeelde deel langer is dan 2 uur, dan zal deze op twee DVD's worden gezet.
De kosten voor het digitaliseren van Uw VHS Videobanden worden per minuut bespeelde VHS Videoband berekend.
In principe wordt de inhoud van één VHS Videoband (maximaal 2 uur) op één DVD gezet. Uiteraard kunt U er voor kiezen de inhoud van meerdere korte VHS Videobanden op één DVD samen te voegen.
De DVD wordt voorzien van een menu zodat U de keuze heeft de hele DVD af te spelen of per scène.
Op de voorzijde van de DVD wordt een van de DVD afkomstige foto geprint en wordt de DVD voorzien van tekst zodat U weet wat er op de betreffende DVD te zien is.